آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۶۹۴۱
مرندی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نگارش قطعنامه در شورای امنیت دورزدن مراجع قانونی در کشوراست 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: این قطع نامه زود هنگام بود چرا که هنوز برجام توسط ایران و کشورهای ۱+۵ مراحل قانونی خود را طی نکرده و حال چه طور می‌شود که متن آن تبدیل به یک قطع نامه شود پس این امر به نظر من دور زدن مراجع قانونی در کشور است.

محمدرضا مرندی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به قطع نامه تصویب شده از سوی شورای امنیت گفت: این قطع نامه زود هنگام بود چرا که هنوز برجام توسط ایران و کشورهای 1+5 مراحل قانونی خود را طی نکرده و حال چه طور می‌شود که متن آن تبدیل به یک قطع نامه شود پس این امر به نظر من دور زدن مراجع قانونی در کشور است.

 

وی تصریح کرد: برخی می خواهند نهادهای مربوطه کشورمان را در عمل انجام شده قرار دهند مجلس و شورای عالی امنیت ملی می باید برجام را بررسی کنند و زمانی که بررسی نشده است این متن به عنوان قطع نامه در سازمان ملل تصویب می‌شود که ما را با مشکل مواجه می‌کند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه از دستگاه دیپلماسی می خواهیم که نگاه ویژه ای داشته باشند اظهار داشت: جا دارد دستگاه دیپلماسی به این مسئله اعتراض کند که پذیرش این قطع نامه غیرقانونی است.

 

وی با اشاره به نکاتی پیرامون این قطع نامه افزود: نکته ای جای نگرانی دارد محموله‌های دارای استفاده دو جانبه نظامی و غیرنظامی که از سوی کشورهای همسایه به کشورمان وارد می‌شد از این پس این محموله‌ها مورد بازرسی قرار گرفته و این امر در خلاف جهت منافع ملی ما بوده و استقلال کشورمان را تهدید می کند امثال این گونه نکات در این قطع نامه زیاد است.

 

مرندی در پایان خاطر نشان کرد: این گونه تعهدات الزاماتی را برای کشورمان پدید می‌آورد. این قطع نامه بعدا از مذاکرات وین و مرتبط با آن اتفاق افتاد و در واقع پذیرش آن از سوی ایران تلقی می شد اگر این روند ادامه پیدا کند مشکلاتی را برای کشورمان ایجاد کرده و زمینه کنترل کشورهای خارجی بر منافع ملی ما فراهم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
گزینه زیر میز آمریکا، سیاست مهار ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۸
هشدار!!!این قطعنامه و این توافق از گزینه های زیر میز آمریکا برای کنترل و مهار ایران وخدعه و نیرنگ بزرگی بود که البته کارشناسان و مردم با بصیرت ایران اون رو به دولت راستگویان تذکر میدادند ولی کو گوش شنوا!!!به عنوان نمونه مونیز و جان کری در یادداشتی مشترك در واشنگتن پست نوشتند:«رئیس‌جمهور اوباما به صراحت گفته ایران به بمب هسته‌ای دست نخواهد یافت. نه تحریم و نه اقدام نظامی نمی‌تواند این نتیجه را تضمین کند. راه حل در توافق جامع دیپلماتیکی است که در وین به دست آمد.»کری و مونیز پشت کردن به این توافق را برای آمریکا، «اشتباهی تاریخی» توصیف کرده و نوشته‌اند: «[در این صورت]، ما از شریکانمان جدا شده و شاهد فروپاشی نظام تحریم‌هابوده و به ایران توانایی نامحدود برای پیشبرد برنامه هسته‌ای این کشور میدهیم».
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار